BMVV Bouwmanagers. Omdat bouwen ook anders kan.

BMVV Bouwmanagers is een onafhankelijk bouwkundig adviesbureau met een eigen, no-nonsense aanpak. We staan financieel én bouwkundig stevig in onze schoenen en nemen persoonlijk de regie over je bouwproject in handen. Onze  kracht? We weten wat er anders kan. Daarmee zorgen we voor een strak proces en realisatie van jouw bouwambities, op tijd én binnen budget.

Bouwmanagement én bouwkostenexpertise: een sterke combinatie


Een bouwproces is complex en risicovol. Die uitdaging in bouwmanagement, daar houden wij van. Want als ervaren bouwmanagers zien we altijd mogelijkheden om iets anders aan te pakken, op basis van onze kennis van bouwtechniek, bouwkosten en regelgeving. We begeleiden je project van A tot Z en houden grip op de kosten. Zo ben je verzekerd van een optimaal resultaat, zonder dat je er omkijken naar hebt.

Persoonlijke betrokkenheid én professionele expertise


Bij BMVV Bouwmanagers kun je rekenen op de persoonlijke betrokkenheid van een familiebedrijf. Open communicatie, korte lijnen, proactiviteit en ontzorgen, daar zijn we sterk in. Maar we hebben ook alle professionele expertise in huis om de meest complexe bouwprojecten tot een succes te maken. Met 20 jaar ervaring in de bouwsector kennen we alle ins & outs en weten we voor elk project de juiste partijen en belangen samen te brengen.

Wij gaan de uitdaging graag aan!


Zijn je bouwplannen volledig uitgewerkt, maar komt de aannemer ver boven budget uit? Geef ons een week en we zorgen ervoor dat je project wél binnen budget wordt opgeleverd. Want er zijn altijd zaken die anders – én voordeliger – kunnen. Bel ons voor een afspraak en laat je verrassen!


Maak een afpsraak