Nieuws

Zoeken
91-100 van 104
  • Budget te laag of bouwkosten te hoog?

    Budget te laag of bouwkosten te hoog?

    29-01-2020

    Het is maar nèt hoe je het bekijkt. Ben jij opdrachtgever en wil je gaan bouwen? Kom langs en wij geven je de juiste handvaten op basis van actuele kengetallen en nog wat handige tips!

    Lees meer »
  • Bouwen met constructieve en financiële uitdagingen!

    Bouwen met constructieve en financiële uitdagingen!

    07-01-2020

    “Door kostenbesparende (onzichtbare) aanpassingen in de staalconstructie en betonnen vloeren kon het uitdagende ontwerp uiteindelijk succesvol worden gerealiseerd. Een blikvanger waar we met z’n allen trots op zijn.”

    Lees meer »
  • Fijne feestdagen!

    Fijne feestdagen!

    23-12-2019

    Het team van BMVV bouwmanagers wenst iedereen hele prettige kerstdagen en een voorspoedig 2020! Wij willen al onze klanten bedanken voor het vertrouwen en de aangename samenwerking! Ook volgend jaar staan wij weer graag voor je klaar!

    Lees meer »
  • Kom jij ons team versterken als: Calculator / Junior projectleider

    Kom jij ons team versterken als: Calculator / Junior projectleider

    28-11-2019

    Functie omschrijving:

    Als zelfstandige calculator met minimaal 3 jaar ervaring stel je complete inschrijfbegrotingen op. Je vraagt prijzen aan bij onderaannemers en leveranciers en controleert deze op volledigheid. Je beoordeelt de calculatie stukken en signaleert daarbij de risico’s en mogelijkheden. 

    Lees meer »
  • Gebruik onze gratis rekentool!

    Gebruik onze gratis rekentool!

    07-11-2019

    Wist je dat je met de BMVV bouwmanagers rekentool heel eenvoudig kan berekenen wat jouw nieuwbouwproject gaat kosten? Onze rekentool is helemaal up-to-date en rekent met de nieuwe bouwprijzen.

    Lees meer »
  • Nieuwbouw BSI verwarmt is in volle gang!

    Nieuwbouw BSI verwarmt is in volle gang!

    22-10-2019

    Kijk mee naar de vorderingen bij het nieuwbouw pand van BSI Verwarmt. BMVV bouwmanagers verzorgt de directievoering en daarmee behartigen wij de belangen van de opdrachtgever optimaal zodat het bouwproject volgens een strak proces verloopt. 

    Lees meer »
  • Van idee naar ontwerp en realisatie

    Van idee naar ontwerp en realisatie

    10-10-2019

    Voor Progmatic Industriële Automatisering, een bedrijf wat complete organisaties kan automatiseren, heeft BMVV bouwmanagers de totaalontwikkeling van de (nieuwe) bedrijfsruimte mogen verzorgen:

    Lees meer »
  • Even voorstellen: Peter van Aert

    Even voorstellen: Peter van Aert

    30-09-2019

    Wij stellen Peter van Aert graag aan je voor! Hij is onderdeel van het BMVV bouwmanagers team en is altijd geïnteresseerd geweest in de bouw. Al op de middelbare school volgde hij de Technasium-leerweg. Eind 2018 is Peter afgestudeerd aan de Technische Universiteit Eindhoven, in de richting Architectuur. Daarna is hij bij BMVV aan de slag gegaan.

    Lees meer »
  • Vorderingen Metropool zorglocatie

    Vorderingen Metropool zorglocatie

    25-09-2019

    Metropool in Spijkenisse is de nieuwe zorglocatie van Zuidwester. Na de transformatie van kantoortoren naar zorgappartementen zijn we nu druk bezig met de realisatie van de dagbesteding op de begane grond en de kelder.

    Lees meer »
  • Nieuw Bedrijfspand voor BSI verwarmt

    Nieuw Bedrijfspand voor BSI verwarmt

    24-08-2019

    Namens BSI Verwarmt mogen wij de directievoering verzorgen van hun nieuwe bedrijfspand met showroom, kantoor en werkplaats aan het Rithmeesterpark in Breda. BSI Verwarmt levert duurzame en efficiënte oplossingen voor verwarming en warm water. Deze duurzaamheid en efficiëntie voeren wij door in de realisatie van het nieuwbouw project.

    Lees meer »
91-100 van 104