Nieuws

Zoeken
61-70 van 76
 • Officiële opening nieuwe locatie Zuidwester

  Officiële opening nieuwe locatie Zuidwester

  10-02-2020

  Vorige week waren wij aanwezig bij de officiële opening van de nieuwe zorglocatie van Zuidwester in Spijkenisse. BMVV bouwmanagers heeft de bouwbegeleiding mogen verzorgen namens Stichting Zuidwester.  Het bouwproces van de 43 appartementen en het activiteitencentrum is hierdoor op tijd en binnen budget opgeleverd volgens plan.

  Lees meer »
 • Vacature: Assistent Bouwmanager

  Vacature: Assistent Bouwmanager

  06-02-2020

  Als junior projectleider zal jij de huidige projectleider assisteren. De taken die hierbij horen zijn veelzijdig. Onder supervisie van een projectmanager zorg jij als Junior Projectleider Bouw ervoor dat het project technisch en organisatorisch tot een goed einde wordt gebracht. Jij bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en de uitvoering.

  Lees meer »
 • Budget te laag of bouwkosten te hoog?

  Budget te laag of bouwkosten te hoog?

  29-01-2020

  Het is maar nèt hoe je het bekijkt. Ben jij opdrachtgever en wil je gaan bouwen? Kom langs en wij geven je de juiste handvaten op basis van actuele kengetallen en nog wat handige tips!

  Lees meer »
 • Bouwen met constructieve en financiële uitdagingen!

  Bouwen met constructieve en financiële uitdagingen!

  07-01-2020

  “Door kostenbesparende (onzichtbare) aanpassingen in de staalconstructie en betonnen vloeren kon het uitdagende ontwerp uiteindelijk succesvol worden gerealiseerd. Een blikvanger waar we met z’n allen trots op zijn.”

  Lees meer »
 • Fijne feestdagen!

  Fijne feestdagen!

  23-12-2019

  Het team van BMVV bouwmanagers wenst iedereen hele prettige kerstdagen en een voorspoedig 2020! Wij willen al onze klanten bedanken voor het vertrouwen en de aangename samenwerking! Ook volgend jaar staan wij weer graag voor je klaar!

  Lees meer »
 • Kom jij ons team versterken als: Calculator / Junior projectleider

  Kom jij ons team versterken als: Calculator / Junior projectleider

  28-11-2019

  Functie omschrijving:

  Als zelfstandige calculator met minimaal 3 jaar ervaring stel je complete inschrijfbegrotingen op. Je vraagt prijzen aan bij onderaannemers en leveranciers en controleert deze op volledigheid. Je beoordeelt de calculatie stukken en signaleert daarbij de risico’s en mogelijkheden. 

  Lees meer »
 • Gebruik onze gratis rekentool!

  Gebruik onze gratis rekentool!

  07-11-2019

  Wist je dat je met de BMVV bouwmanagers rekentool heel eenvoudig kan berekenen wat jouw nieuwbouwproject gaat kosten? Onze rekentool is helemaal up-to-date en rekent met de nieuwe bouwprijzen.

  Lees meer »
 • Nieuwbouw BSI verwarmt is in volle gang!

  Nieuwbouw BSI verwarmt is in volle gang!

  22-10-2019

  Kijk mee naar de vorderingen bij het nieuwbouw pand van BSI Verwarmt. BMVV bouwmanagers verzorgt de directievoering en daarmee behartigen wij de belangen van de opdrachtgever optimaal zodat het bouwproject volgens een strak proces verloopt. 

  Lees meer »
 • Van idee naar ontwerp en realisatie

  Van idee naar ontwerp en realisatie

  10-10-2019

  Voor Progmatic Industriële Automatisering, een bedrijf wat complete organisaties kan automatiseren, heeft BMVV bouwmanagers de totaalontwikkeling van de (nieuwe) bedrijfsruimte mogen verzorgen:

  Lees meer »
 • Even voorstellen: Peter van Aert

  Even voorstellen: Peter van Aert

  30-09-2019

  Wij stellen Peter van Aert graag aan je voor! Hij is onderdeel van het BMVV bouwmanagers team en is altijd geïnteresseerd geweest in de bouw. Al op de middelbare school volgde hij de Technasium-leerweg. Eind 2018 is Peter afgestudeerd aan de Technische Universiteit Eindhoven, in de richting Architectuur. Daarna is hij bij BMVV aan de slag gegaan.

  Lees meer »
61-70 van 76