Nieuws

Zoeken
41-50 van 91
 • Nieuwe Zoutopslag bijna gereed!

  Nieuwe Zoutopslag bijna gereed!

  03-11-2021

  In opdracht van de gemeente Woensdrecht hebben wij deze zoutloods met verschuifbaar dak en zonnepanelen gerealiseerd.

  Lees meer »
 • Zoek de verschillen!

  Zoek de verschillen!

  28-10-2021

  Dankzij de realistische visualisatie is vooraf heel goed te zien of het pand de beoogde uitstraling krijgt. In dit geval is de kleur van de sandwichpanelen nog aangepast en zijn de kozijnen in de linkerzijgevel uiteindelijk weggelaten. Bij BMVV bouwmanagersontwerpen we altijd samen met de opdrachtgever. We vinden het belangrijk dat over alle details goed nagedacht is zodat verrassingen achteraf voorkomen worden. 

  Lees meer »
 • Thinking out of the box!

  Thinking out of the box!

  23-10-2021

  Waar zullen we dat veel te grote waterbassin plaatsen ''op'' het terrein? Het neemt zoveel ruimte in beslag! Onder de grond, haha humor! Dat was de eerste gedachte en toch bevindt het zich daar nu écht, uit het zicht, onder het industrieobject.

  Lees meer »
 • De contracten zijn ondertekend!

  De contracten zijn ondertekend!

  30-09-2021

  Er kan gestart worden met de bouw van het nieuwe pand van Dierenartsenpraktijk Steenbergen. Vandaag zijn de contracten ondertekend door BMVV bouwmanagers, Bergh Bouw, P. Jansen Installatietechniek en Dierenartsenpraktijk Steenbergen.

  Lees meer »
 • Een goede voorbereiding is echt het halve werk!

  Een goede voorbereiding is echt het halve werk!

  23-09-2021

  Wanneer je gaat bouwen of verbouwen starten we bij BMVV bouwmanagers met het ontwerp. Dankzij onze levensechte 3D-visualisatie zie je precies hoe jouw droom eruit komt te zien. We kijken in deze fase - samen met de klant - naar welke zaken mogelijk aangepast moeten worden.

  Lees meer »
 • Winter voorbereidingen!

  Winter voorbereidingen!

  07-09-2021

  De gemeente Woensdrecht heeft ons ingeschakeld voor de complete bouwbegeleiding van de nieuwe zoutloods. Wij nemen alle zorg uit handen, van idee tot realisatie. De werktekeningen zijn gemaakt en de vervolgstappen zijn uitgezet.

  Lees meer »
 • Van idee en concept tot 3D-visualisatie

  Van idee en concept tot 3D-visualisatie

  08-07-2021

  Heb je een idee voor een bouwproject? Dan gaat BMVV bouwmanagers graag direct voor je aan de slag met de eerste belangrijke stap: het ontwerp!

  Lees meer »
 • En het halve werk kan ook zeker een geslaagd bouwproject worden. Uitgevoerd binnen de planning en binnen het vastgestelde budget.

  En het halve werk kan ook zeker een geslaagd bouwproject worden. Uitgevoerd binnen de planning en binnen het vastgestelde budget.

  11-05-2021

  Je zult vast al vaak hebben gehoord hoe bouwprojecten zijn uitgemond in pijnlijke budgetoverschrijdingen. De als normaal geachte tien procent overschrijding werd nog veel hoger dan gehoopt. Dat gebeurt niet wanneer je een deskundige inschakelt die het bouwproces begeleidt.

  Lees meer »
 • Snel schakelen en plannen aanpassen!

  Snel schakelen en plannen aanpassen!

  16-04-2021

  De welstandcommissie is een belangrijke speler in een bouwproces. Samen met Dierenartsenpraktijk Steenbergen zijn we uiteindelijk tot een goedgekeurd bouwplan gekomen. 

   

  Lees meer »
 • Bouwen is samenwerken!

  Bouwen is samenwerken!

  01-04-2021

  Het resultaat mag er zijn van het bouwproject van H2K in Dordrecht! 

  Lees meer »
41-50 van 91