Nieuws

Zoeken
41-50 van 104
  • Jouw kantoorpand CO2 neutraal maken?

    Jouw kantoorpand CO2 neutraal maken?

    27-05-2022

    Nederland moet flink gaan verduurzamen om de doelstellingen van het gesloten energieakkoord te behalen. Per 01-01-2023 moeten kantoorpanden minimaal energielabel C hebben. 

    Lees meer »
  • Krijg jij vraagtekens bij een aannemersbegroting?

    Krijg jij vraagtekens bij een aannemersbegroting?

    19-05-2022

    "Klopt de berekening wel?" "Is de begroting marktconform?" "Is alles meegenomen in deze begroting?" Zijn waarschijnlijk vragen die bij je opkomen wanneer je een aannemersbegroting bekijkt waarin je termen als eenheidsprijzen, onderaannemers, materiaalprijzen, manuurnormen, toeslagen en nog veel meer in tegenkomt.

    Lees meer »
  • www.mijnenergielabelverbeteren.nl is online!

    www.mijnenergielabelverbeteren.nl is online!

    21-04-2022

    Vanaf 2023 is energielabel C verplicht voor bestaande kantoorpanden groter dan 100 m2. Vanaf 2030 wordt dit zelfs energielabel A! BMVV Bouwmanagers zorgt ervoor dat jouw pand binnen planning en budget voldoet aan de nieuwe eisen!

    Lees meer »
  • Maak kennis met onze 3D visual ontwerper: Peter van Aert

    Maak kennis met onze 3D visual ontwerper: Peter van Aert

    14-04-2022

    Ben jij benieuwd naar hoe een bouwproject er daadwerkelijk uit komt te zien? Peter visualiseert heel slim, doelgericht en realistisch vooraf een beeld van de nog te (ver)bouwen ruimte. Hij zorgt ervoor dat de ideeën en initiatieven tot leven komen. 

    Lees meer »
  • Benieuwd naar de kosten van jouw nieuwbouwproject?

    Benieuwd naar de kosten van jouw nieuwbouwproject?

    17-03-2022

    Benieuwd naar de kosten van jouw nieuwbouwproject? Onze gratis rekentool geeft je direct een indicatie: bmvv.nl/rekentool
    Je hoeft alleen maar het type gebouw en de vloeroppervlakte in te vullen, de BMVV rekentool berekent dan onmiddellijk de minimale en maximale bouwkosten.

    Lees meer »
  • Hoogste punt bereikt bij nieuwbouw Dierenartsenkliniek Steenbergen

    Hoogste punt bereikt bij nieuwbouw Dierenartsenkliniek Steenbergen

    08-03-2022

    Samen met onze opdrachtgever Dierenartsenpraktijk Steenbergen en bouwpartners Bergh Bouw en P. Jansen Installatietechniek hebben wij het bereiken van het hoogste punt gevierd met een bijeenkomst en rondleiding op de bouwplaats.

    Lees meer »
  • Uniek project voor Manege de Wolf in Huijbergen!

    Uniek project voor Manege de Wolf in Huijbergen!

    25-02-2022

    Namens onze opdrachtgever Wolfshoeve beheer mogen wij nu met trots de ontwerpen voor de eerste manege in Nederland met twee verdiepingen delen. De nieuwbouw beschikt over ruime stallen, twee buitenpistes, grote binnenbanen, een wedstrijdhal met royale tribunes en speciale juryhokjes. Er komt ook een nieuw restaurant en terras met zicht op de manege wat voor iedereen toegankelijk is.

    Lees meer »
  • Nieuwe website in ontwikkeling mijnenergielabelverbeteren.nl

    Nieuwe website in ontwikkeling mijnenergielabelverbeteren.nl

    11-02-2022

    Wist je dat per 1 januari 2023 voor elk kantoorgebouw minimaal energielabel C verplicht is? BMVV bouwmanagers​ kan een energielabel voor je verzorgen of het huidige energielabel verbeteren. 
    Terwijl de nieuwe website www.mijnenergielabelverbeteren.nl nog in ontwikkeling is, zijn wij al wel voor meerdere bedrijven bezig met het energielabel zodat ze straks voldoen aan de wensen en eisen. 

    Lees meer »
  • Wij geven duidelijkheid over jouw bouwplannen!

    Wij geven duidelijkheid over jouw bouwplannen!

    01-02-2022

    Goede begeleiding voor en tijdens de bouw kunnen veel problemen voorkomen! BMVV Bouwmanagers zorgt op korte termijn voor duidelijkheid.

    Lees meer »
  • Heb je bouwplannen voor het nieuwe jaar?

    Heb je bouwplannen voor het nieuwe jaar?

    07-01-2022

    Een goede voorbereiding door BMVV Bouwmanagers kan je veel geld besparen! Benieuwd naar onze slimme alternatieven? Laat ons dan naar jouw project kijken.

    Lees meer »
41-50 van 104