Nieuws

Zoeken
51-60 van 69
 • Nu online advies!

  Nu online advies!

  31-03-2020

  Vorige week hebben wij bij BMVV bouwmanagers met succes 4 keer online advies mogen gegeven over bouwkosten. Architecten, ontwikkelaars en opdrachtgevers hadden online onze rekentool gebruikt. Daarop hebben we samen via Microsoft Teams de bouwkosten en alle bijkomende kosten in een totaal investeringsoverzicht gezet. Ook hebben we meteen wat optimalisatie mogelijkheden besproken om de bouwkosten te verlagen. Nu hebben ze een ontwerp met een totaal budget! 

  Lees meer »
 • Wat gaat mijn project kosten? Gebruik onze rekentool!

  Wat gaat mijn project kosten? Gebruik onze rekentool!

  05-03-2020

  Ben jij benieuwd naar wat jouw nieuwbouwproject gaat kosten? De gratis BMVV bouwmanagers rekentool geeft je direct een indicatie van de bouwkosten.

  Lees meer »
 • Vacature: assistent bouwmanager

  Vacature: assistent bouwmanager

  14-02-2020

  Wil jij bouwen aan jouw carrière? Dat kan bij BMVV bouwmanagers als Assistent Bouwmanager! Wij bieden je een veelzijdige en uitdagende functie met eigen verantwoordelijkheden en ruimte voor eigen inbreng.

  Lees meer »
 • Officiële opening nieuwe locatie Zuidwester

  Officiële opening nieuwe locatie Zuidwester

  10-02-2020

  Vorige week waren wij aanwezig bij de officiële opening van de nieuwe zorglocatie van Zuidwester in Spijkenisse. BMVV bouwmanagers heeft de bouwbegeleiding mogen verzorgen namens Stichting Zuidwester.  Het bouwproces van de 43 appartementen en het activiteitencentrum is hierdoor op tijd en binnen budget opgeleverd volgens plan.

  Lees meer »
 • Vacature: Assistent Bouwmanager

  Vacature: Assistent Bouwmanager

  06-02-2020

  Als junior projectleider zal jij de huidige projectleider assisteren. De taken die hierbij horen zijn veelzijdig. Onder supervisie van een projectmanager zorg jij als Junior Projectleider Bouw ervoor dat het project technisch en organisatorisch tot een goed einde wordt gebracht. Jij bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en de uitvoering.

  Lees meer »
 • Budget te laag of bouwkosten te hoog?

  Budget te laag of bouwkosten te hoog?

  29-01-2020

  Het is maar nèt hoe je het bekijkt. Ben jij opdrachtgever en wil je gaan bouwen? Kom langs en wij geven je de juiste handvaten op basis van actuele kengetallen en nog wat handige tips!

  Lees meer »
 • Bouwen met constructieve en financiële uitdagingen!

  Bouwen met constructieve en financiële uitdagingen!

  07-01-2020

  “Door kostenbesparende (onzichtbare) aanpassingen in de staalconstructie en betonnen vloeren kon het uitdagende ontwerp uiteindelijk succesvol worden gerealiseerd. Een blikvanger waar we met z’n allen trots op zijn.”

  Lees meer »
 • Fijne feestdagen!

  Fijne feestdagen!

  23-12-2019

  Het team van BMVV bouwmanagers wenst iedereen hele prettige kerstdagen en een voorspoedig 2020! Wij willen al onze klanten bedanken voor het vertrouwen en de aangename samenwerking! Ook volgend jaar staan wij weer graag voor je klaar!

  Lees meer »
 • Kom jij ons team versterken als: Calculator / Junior projectleider

  Kom jij ons team versterken als: Calculator / Junior projectleider

  28-11-2019

  Functie omschrijving:

  Als zelfstandige calculator met minimaal 3 jaar ervaring stel je complete inschrijfbegrotingen op. Je vraagt prijzen aan bij onderaannemers en leveranciers en controleert deze op volledigheid. Je beoordeelt de calculatie stukken en signaleert daarbij de risico’s en mogelijkheden. 

  Lees meer »
 • Gebruik onze gratis rekentool!

  Gebruik onze gratis rekentool!

  07-11-2019

  Wist je dat je met de BMVV bouwmanagers rekentool heel eenvoudig kan berekenen wat jouw nieuwbouwproject gaat kosten? Onze rekentool is helemaal up-to-date en rekent met de nieuwe bouwprijzen.

  Lees meer »
51-60 van 69