Nieuws

Zoeken
51-60 van 103
  • Een plek waar de bezoekers zich meteen thuis voelen!

    Een plek waar de bezoekers zich meteen thuis voelen!

    23-11-2021

    Ook achter de kantine van H2K in Dordrecht zit een tot in detail doordacht plan. Naast het creëren van een goede looprichting zijn o.m. de zichtlijnen bepalend geweest in de indeling. Bezoekers willen in deze gastvrije kantine natuurlijk wel uit kunnen kijken op de oefenobjecten, daar gebeurt het! De brandblussers hangen hier lekker in het zicht!

    Lees meer »
  • Wil jij ook een slim en doelgericht ontwerp?

    Wil jij ook een slim en doelgericht ontwerp?

    09-11-2021

    In dit pand moeten brandweerlieden rond kunnen lopen in hun pak, maar tegelijkertijd moet het hier schoon, veilig en netjes blijven. Dankzij onze slimme indeling is dat geen probleem! Wij hebben het zo ontworpen dat je niet zomaar met je brandweerpak in het schone gedeelte kunt lopen. 

    Lees meer »
  • Nieuwe Zoutopslag bijna gereed!

    Nieuwe Zoutopslag bijna gereed!

    03-11-2021

    In opdracht van de gemeente Woensdrecht hebben wij deze zoutloods met verschuifbaar dak en zonnepanelen gerealiseerd.

    Lees meer »
  • Zoek de verschillen!

    Zoek de verschillen!

    28-10-2021

    Dankzij de realistische visualisatie is vooraf heel goed te zien of het pand de beoogde uitstraling krijgt. In dit geval is de kleur van de sandwichpanelen nog aangepast en zijn de kozijnen in de linkerzijgevel uiteindelijk weggelaten. Bij BMVV bouwmanagersontwerpen we altijd samen met de opdrachtgever. We vinden het belangrijk dat over alle details goed nagedacht is zodat verrassingen achteraf voorkomen worden. 

    Lees meer »
  • Thinking out of the box!

    Thinking out of the box!

    23-10-2021

    Waar zullen we dat veel te grote waterbassin plaatsen ''op'' het terrein? Het neemt zoveel ruimte in beslag! Onder de grond, haha humor! Dat was de eerste gedachte en toch bevindt het zich daar nu écht, uit het zicht, onder het industrieobject.

    Lees meer »
  • De contracten zijn ondertekend!

    De contracten zijn ondertekend!

    30-09-2021

    Er kan gestart worden met de bouw van het nieuwe pand van Dierenartsenpraktijk Steenbergen. Vandaag zijn de contracten ondertekend door BMVV bouwmanagers, Bergh Bouw, P. Jansen Installatietechniek en Dierenartsenpraktijk Steenbergen.

    Lees meer »
  • Een goede voorbereiding is echt het halve werk!

    Een goede voorbereiding is echt het halve werk!

    23-09-2021

    Wanneer je gaat bouwen of verbouwen starten we bij BMVV bouwmanagers met het ontwerp. Dankzij onze levensechte 3D-visualisatie zie je precies hoe jouw droom eruit komt te zien. We kijken in deze fase - samen met de klant - naar welke zaken mogelijk aangepast moeten worden.

    Lees meer »
  • Winter voorbereidingen!

    Winter voorbereidingen!

    07-09-2021

    De gemeente Woensdrecht heeft ons ingeschakeld voor de complete bouwbegeleiding van de nieuwe zoutloods. Wij nemen alle zorg uit handen, van idee tot realisatie. De werktekeningen zijn gemaakt en de vervolgstappen zijn uitgezet.

    Lees meer »
  • Van idee en concept tot 3D-visualisatie

    Van idee en concept tot 3D-visualisatie

    08-07-2021

    Heb je een idee voor een bouwproject? Dan gaat BMVV bouwmanagers graag direct voor je aan de slag met de eerste belangrijke stap: het ontwerp!

    Lees meer »
  • En het halve werk kan ook zeker een geslaagd bouwproject worden. Uitgevoerd binnen de planning en binnen het vastgestelde budget.

    En het halve werk kan ook zeker een geslaagd bouwproject worden. Uitgevoerd binnen de planning en binnen het vastgestelde budget.

    11-05-2021

    Je zult vast al vaak hebben gehoord hoe bouwprojecten zijn uitgemond in pijnlijke budgetoverschrijdingen. De als normaal geachte tien procent overschrijding werd nog veel hoger dan gehoopt. Dat gebeurt niet wanneer je een deskundige inschakelt die het bouwproces begeleidt.

    Lees meer »
51-60 van 103