Nieuws

Zoeken
51-60 van 76
 • Bereken je bouwkosten!

  Bereken je bouwkosten!

  28-07-2020

  Met de BMVV bouwmanagers rekentool. Onze rekentool geeft direct een indicatie van de bouwkosten! 

  Lees meer »
 • Aan de slag voor H2K!

  Aan de slag voor H2K!

  16-07-2020

  Nu de vergunning is verleend mogen we starten met het bouwproject van H2K in Dordrecht: een opleidingslocatie speciaal voor de bestrijding van industrie- en gebouwbranden.

  Lees meer »
 • BSI Verwarmt oplevering nadert!

  BSI Verwarmt oplevering nadert!

  09-06-2020

  Voor het nieuwe pand van BSI Verwarmt in Breda heeft BMVV bouwmanagers de directievoering verzorgd. De oplevering van de succesvolle realisatie van dit bedrijfspand komt nu heel dichtbij.

  Lees meer »
 • Dierenhospitaal Visdonk te Roosendaal

  Dierenhospitaal Visdonk te Roosendaal

  02-06-2020

  BMVV bouwmanagers heeft als bouwkundig specialist de bouwbegeleiding uitgevoerd van de uitbreiding van Dierenhospitaal Visdonk. Van start tot oplevering hebben wij ervoor gezorgd dat dit bouwproject binnen budget én volgens planning is verlopen.  De uitbreiding is gerealiseerd door een stuk nieuwbouw, verbouwing en herinrichting. 

   

  Lees meer »
 • BMVV Bouwmanagers Het bouwproces

  BMVV Bouwmanagers Het bouwproces

  13-05-2020

  Bouwen kan anders, wij geven vooraf duidelijkheid met een 3D visualisatie, planning en kostenoverzicht. BMVV bouwmanagers maakt het verschil in jouw bouwproject en dat laten we je graag zien in deze nieuwe video!

  Lees meer »
 • Prachtige nieuwbouw zorgappartementen

  Prachtige nieuwbouw zorgappartementen

  30-04-2020

  Zoveel mogelijk appartementen realiseren op een minimaal aantal m2, dat was het uitgangspunt van project het Hofje op Landgoed Rijckholt in Geersdijk. BMVV bouwmanagers mocht voor de aanbesteding van dit prachtige complex alle keuzes met betrekking tot materialen, kleuren en afwerking vastleggen in een technische omschrijving en bijbehorende afwerkstaten. 

  Lees meer »
 • Referentieproject Nedalcp Cargill

  Referentieproject Nedalcp Cargill

  23-04-2020

  Voor de Nedalco vestiging in Bergen op Zoom mocht BMVV bouwmanagers het complete bouwproject begeleiden van het nieuwe kantoorpand en tijdelijke laboratorium.  We hebben deze klant totaal ontzorgd en het project van A tot Z begeleid met een optimaal resultaat, op tijd en binnen budget!

  Lees meer »
 • Nu online advies!

  Nu online advies!

  31-03-2020

  Vorige week hebben wij bij BMVV bouwmanagers met succes 4 keer online advies mogen gegeven over bouwkosten. Architecten, ontwikkelaars en opdrachtgevers hadden online onze rekentool gebruikt. Daarop hebben we samen via Microsoft Teams de bouwkosten en alle bijkomende kosten in een totaal investeringsoverzicht gezet. Ook hebben we meteen wat optimalisatie mogelijkheden besproken om de bouwkosten te verlagen. Nu hebben ze een ontwerp met een totaal budget! 

  Lees meer »
 • Wat gaat mijn project kosten? Gebruik onze rekentool!

  Wat gaat mijn project kosten? Gebruik onze rekentool!

  05-03-2020

  Ben jij benieuwd naar wat jouw nieuwbouwproject gaat kosten? De gratis BMVV bouwmanagers rekentool geeft je direct een indicatie van de bouwkosten.

  Lees meer »
 • Vacature: assistent bouwmanager

  Vacature: assistent bouwmanager

  14-02-2020

  Wil jij bouwen aan jouw carrière? Dat kan bij BMVV bouwmanagers als Assistent Bouwmanager! Wij bieden je een veelzijdige en uitdagende functie met eigen verantwoordelijkheden en ruimte voor eigen inbreng.

  Lees meer »
51-60 van 76