Nieuws

Zoeken
81-90 van 104
  • BSI Verwarmt oplevering nadert!

    BSI Verwarmt oplevering nadert!

    09-06-2020

    Voor het nieuwe pand van BSI Verwarmt in Breda heeft BMVV bouwmanagers de directievoering verzorgd. De oplevering van de succesvolle realisatie van dit bedrijfspand komt nu heel dichtbij.

    Lees meer »
  • Dierenhospitaal Visdonk te Roosendaal

    Dierenhospitaal Visdonk te Roosendaal

    02-06-2020

    BMVV bouwmanagers heeft als bouwkundig specialist de bouwbegeleiding uitgevoerd van de uitbreiding van Dierenhospitaal Visdonk. Van start tot oplevering hebben wij ervoor gezorgd dat dit bouwproject binnen budget én volgens planning is verlopen.  De uitbreiding is gerealiseerd door een stuk nieuwbouw, verbouwing en herinrichting. 

     

    Lees meer »
  • BMVV Bouwmanagers Het bouwproces

    BMVV Bouwmanagers Het bouwproces

    13-05-2020

    Bouwen kan anders, wij geven vooraf duidelijkheid met een 3D visualisatie, planning en kostenoverzicht. BMVV bouwmanagers maakt het verschil in jouw bouwproject en dat laten we je graag zien in deze nieuwe video!

    Lees meer »
  • Prachtige nieuwbouw zorgappartementen

    Prachtige nieuwbouw zorgappartementen

    30-04-2020

    Zoveel mogelijk appartementen realiseren op een minimaal aantal m2, dat was het uitgangspunt van project het Hofje op Landgoed Rijckholt in Geersdijk. BMVV bouwmanagers mocht voor de aanbesteding van dit prachtige complex alle keuzes met betrekking tot materialen, kleuren en afwerking vastleggen in een technische omschrijving en bijbehorende afwerkstaten. 

    Lees meer »
  • Referentieproject Nedalcp Cargill

    Referentieproject Nedalcp Cargill

    23-04-2020

    Voor de Nedalco vestiging in Bergen op Zoom mocht BMVV bouwmanagers het complete bouwproject begeleiden van het nieuwe kantoorpand en tijdelijke laboratorium.  We hebben deze klant totaal ontzorgd en het project van A tot Z begeleid met een optimaal resultaat, op tijd en binnen budget!

    Lees meer »
  • Nu online advies!

    Nu online advies!

    31-03-2020

    Vorige week hebben wij bij BMVV bouwmanagers met succes 4 keer online advies mogen gegeven over bouwkosten. Architecten, ontwikkelaars en opdrachtgevers hadden online onze rekentool gebruikt. Daarop hebben we samen via Microsoft Teams de bouwkosten en alle bijkomende kosten in een totaal investeringsoverzicht gezet. Ook hebben we meteen wat optimalisatie mogelijkheden besproken om de bouwkosten te verlagen. Nu hebben ze een ontwerp met een totaal budget! 

    Lees meer »
  • Wat gaat mijn project kosten? Gebruik onze rekentool!

    Wat gaat mijn project kosten? Gebruik onze rekentool!

    05-03-2020

    Ben jij benieuwd naar wat jouw nieuwbouwproject gaat kosten? De gratis BMVV bouwmanagers rekentool geeft je direct een indicatie van de bouwkosten.

    Lees meer »
  • Vacature: assistent bouwmanager

    Vacature: assistent bouwmanager

    14-02-2020

    Wil jij bouwen aan jouw carrière? Dat kan bij BMVV bouwmanagers als Assistent Bouwmanager! Wij bieden je een veelzijdige en uitdagende functie met eigen verantwoordelijkheden en ruimte voor eigen inbreng.

    Lees meer »
  • Officiële opening nieuwe locatie Zuidwester

    Officiële opening nieuwe locatie Zuidwester

    10-02-2020

    Vorige week waren wij aanwezig bij de officiële opening van de nieuwe zorglocatie van Zuidwester in Spijkenisse. BMVV bouwmanagers heeft de bouwbegeleiding mogen verzorgen namens Stichting Zuidwester.  Het bouwproces van de 43 appartementen en het activiteitencentrum is hierdoor op tijd en binnen budget opgeleverd volgens plan.

    Lees meer »
  • Vacature: Assistent Bouwmanager

    Vacature: Assistent Bouwmanager

    06-02-2020

    Als junior projectleider zal jij de huidige projectleider assisteren. De taken die hierbij horen zijn veelzijdig. Onder supervisie van een projectmanager zorg jij als Junior Projectleider Bouw ervoor dat het project technisch en organisatorisch tot een goed einde wordt gebracht. Jij bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en de uitvoering.

    Lees meer »
81-90 van 104