Nieuws

Zoeken
21-30 van 104
  • BMVV Bouwmanagers viert 25-jarig jubileum!

    BMVV Bouwmanagers viert 25-jarig jubileum!

    20-06-2023

    Het avontuur begon 25 jaar geleden op de zolderkamer van Anton van Velthoven als Van Velthoven Bouwmanagement. Met pen en papier werd elk project uitgetekend en -gerekend. Nu gaat alles digitaal en werken we met een hecht team aan de grootste projecten. Met als hoogtepunten in 2008 de bouw van ons eigen kantoor  en in 2016 de toetreding van Sijmon van Velthoven in het familiebedrijf.

    Lees meer »
  • Hoogste punt bereikt bij Brasserie Heerma State!

    Hoogste punt bereikt bij Brasserie Heerma State!

    19-06-2023

    Het hoogste punt is bereikt bij Brasserie Heerma State! Dat moet natuurlijk gevierd worden. De vlag hangt uit en er worden heerlijke hapjes verzorgd door Groenhuysen. Bouwen doe je samen en dat laten we graag zien. Houd onze social media in de gaten voor meer updates over de bouw van deze prachtige brasserie.

    Lees meer »
  • Bouwupdate Brasserie Heerma State

    Bouwupdate Brasserie Heerma State

    05-06-2023

    Na het feestelijk startsein voor de uitbreiding van Brasserie Heerma State - Groenhuysen in Roosendaal is aannemer Aan de Stegge Roosendaal alweer begonnen met het plaatsen van staalconstructie en HSB wanden.

    Andere uitvoerende partijen die meewerken aan dit mooie project zijn: Kuijpers installatie, Unica, Faac en Braber Groenvoorzieningen. Samen gaan ze ervoor zorgen dat bewoners, personeel en bezoekers deze zomer - rond de bouwvakantie - kunnen genieten van een compleet vernieuwde brasserie.

    Lees meer »
  • Bouwplannen worden werkelijkheid in Oude Tonge

    Bouwplannen worden werkelijkheid in Oude Tonge

    02-06-2023

    Er wordt hard gewerkt aan de nieuwbouw accommodatie van voetbalvereniging DBGC. Afgelopen week heeft Bouwbedrijf Peeman hier de fundering gestort.

    BMVV Bouwmanagers heeft in goed overleg met de bouwcommissie van DBGC en Bouwbedrijf Peeman een coördinatie overeenkomst verzorgt zodat de 9 uitvoerende partijen samen dit mooie project kunnen gaan realiseren.

    Lees meer »
  • Update Hippisch Centrum De Wolf

    Update Hippisch Centrum De Wolf

    01-06-2023

    Er worden grote stappen gezet bij de nieuwbouw van Hippisch Centrum De Wolf in Huijbergen. Nog voor de bouwvakantie wordt door Bouwgroep Schrijver het hoogste punt bereikt. De werkzaamheden onder de grond worden verzorgd door Gebr. Oomen. Deze zijn niet zichtbaar maar wel net zo belangrijk.

    Lees meer »
  • Feestelijk moment voor voetbalvereniging DBGC!

    Feestelijk moment voor voetbalvereniging DBGC!

    25-04-2023

    Vorige week is het startsein gegeven voor de modernisering van de accommodatie bij DBGC. We hebben eerst een rondleiding gekregen en daarna zijn de contracten ondertekend. Mede dankzij de proactieve bouwcommissie van DBGC en het enthousiaste bouwteam worden de plannen voor de nieuwe kleedkamers en een aantal algemene ruimtes vanaf nu werkelijkheid.

    Lees meer »
  • Uitbreiding van brasserie Heerma State - op tijd en binnen budget!

    Uitbreiding van brasserie Heerma State - op tijd en binnen budget!

    13-04-2023

    Een aantal bewoners mochten gisteren hun oude beroep als bouwvakker weer even oppakken en het feestelijke startsein geven voor de uitbreiding van brasserie Heerma State in Roosendaal. BMVV bouwmanagers verzorgt het bouwmanagent en is verantwoordelijk voor de realisatie van dit project wat het leef- en woongenot van de bewoners gaat vergroten.

    Lees meer »
  • Natuurlijk ecoduct voor nog meer veiligheid en comfort!

    Natuurlijk ecoduct voor nog meer veiligheid en comfort!

    04-04-2023

    Tussen de begane grond en de inrijhal op de eerste verdieping van Hippisch Centrum de Wolf zit een hoogteverschil van 3,5 meter. Veiligheid staat op nummer 1 voor Wolfshoeve beheer. Het is belangrijk dat de paarden en ruiters veilig en met een comfortabel gevoel naar boven kunnen lopen. Daarom is er uiteindelijk voor een natuurlijk ecoduct gekozen, i.p.v. een loopbrug met als voordelen:

    Lees meer »
  • Wij verzorg(d)en het bouwmanagement voor deze projecten

    Wij verzorg(d)en het bouwmanagement voor deze projecten

    21-03-2023

    Op zoek naar een expert die jouw bouwproject kan begeleiden van A tot Z en grip houdt op de kosten? BMVV Bouwmanagers heeft deze projecten volledig begeleid van eerste idee tot oplevering:

    Lees meer »
  • Een bouwteam om trots op te zijn!

    Een bouwteam om trots op te zijn!

    06-03-2023

    Voetbalvereniging DBGC uit Oude-Tonge kan nu echt gaan uitkijken naar de nieuwbouw en renovatie van de gebouwen op het sportcomplex. Mede dankzij de inzet van het bouwteam van DBGC, bestaande uit een mooie groep gemotiveerde en deskundige vrijwilligers, worden de bouwplannen nu werkelijkheid.

    Lees meer »
21-30 van 104