Nieuws

Zoeken
21-30 van 76
 • Wij geven duidelijkheid over jouw bouwplannen!

  Wij geven duidelijkheid over jouw bouwplannen!

  01-02-2022

  Goede begeleiding voor en tijdens de bouw kunnen veel problemen voorkomen! BMVV Bouwmanagers zorgt op korte termijn voor duidelijkheid.

  Lees meer »
 • Heb je bouwplannen voor het nieuwe jaar?

  Heb je bouwplannen voor het nieuwe jaar?

  07-01-2022

  Een goede voorbereiding door BMVV Bouwmanagers kan je veel geld besparen! Benieuwd naar onze slimme alternatieven? Laat ons dan naar jouw project kijken.

  Lees meer »
 • Wij wensen je fijne feestdagen!

  Wij wensen je fijne feestdagen!

  23-12-2021

  Het team van BMVV bouwmanagers wenst iedereen hele prettige kerstdagen en een voorspoedig 2022! Wij willen al onze klanten bedanken voor het vertrouwen en de aangename samenwerking! Ook volgend jaar staan wij weer graag voor je klaar!

   

  Lees meer »
 • Een plek waar de bezoekers zich meteen thuis voelen!

  Een plek waar de bezoekers zich meteen thuis voelen!

  23-11-2021

  Ook achter de kantine van H2K in Dordrecht zit een tot in detail doordacht plan. Naast het creëren van een goede looprichting zijn o.m. de zichtlijnen bepalend geweest in de indeling. Bezoekers willen in deze gastvrije kantine natuurlijk wel uit kunnen kijken op de oefenobjecten, daar gebeurt het! De brandblussers hangen hier lekker in het zicht!

  Lees meer »
 • Wil jij ook een slim en doelgericht ontwerp?

  Wil jij ook een slim en doelgericht ontwerp?

  09-11-2021

  In dit pand moeten brandweerlieden rond kunnen lopen in hun pak, maar tegelijkertijd moet het hier schoon, veilig en netjes blijven. Dankzij onze slimme indeling is dat geen probleem! Wij hebben het zo ontworpen dat je niet zomaar met je brandweerpak in het schone gedeelte kunt lopen. 

  Lees meer »
 • Nieuwe Zoutopslag bijna gereed!

  Nieuwe Zoutopslag bijna gereed!

  03-11-2021

  In opdracht van de gemeente Woensdrecht hebben wij deze zoutloods met verschuifbaar dak en zonnepanelen gerealiseerd.

  Lees meer »
 • Zoek de verschillen!

  Zoek de verschillen!

  28-10-2021

  Dankzij de realistische visualisatie is vooraf heel goed te zien of het pand de beoogde uitstraling krijgt. In dit geval is de kleur van de sandwichpanelen nog aangepast en zijn de kozijnen in de linkerzijgevel uiteindelijk weggelaten. Bij BMVV bouwmanagersontwerpen we altijd samen met de opdrachtgever. We vinden het belangrijk dat over alle details goed nagedacht is zodat verrassingen achteraf voorkomen worden. 

  Lees meer »
 • Thinking out of the box!

  Thinking out of the box!

  23-10-2021

  Waar zullen we dat veel te grote waterbassin plaatsen ''op'' het terrein? Het neemt zoveel ruimte in beslag! Onder de grond, haha humor! Dat was de eerste gedachte en toch bevindt het zich daar nu écht, uit het zicht, onder het industrieobject.

  Lees meer »
 • De contracten zijn ondertekend!

  De contracten zijn ondertekend!

  30-09-2021

  Er kan gestart worden met de bouw van het nieuwe pand van Dierenartsenpraktijk Steenbergen. Vandaag zijn de contracten ondertekend door BMVV bouwmanagers, Bergh Bouw, P. Jansen Installatietechniek en Dierenartsenpraktijk Steenbergen.

  Lees meer »
 • Een goede voorbereiding is echt het halve werk!

  Een goede voorbereiding is echt het halve werk!

  23-09-2021

  Wanneer je gaat bouwen of verbouwen starten we bij BMVV bouwmanagers met het ontwerp. Dankzij onze levensechte 3D-visualisatie zie je precies hoe jouw droom eruit komt te zien. We kijken in deze fase - samen met de klant - naar welke zaken mogelijk aangepast moeten worden.

  Lees meer »
21-30 van 76