Nieuws

Zoeken
1-10 van 81
 • Bouwplannen worden werkelijkheid in Oude Tonge

  Bouwplannen worden werkelijkheid in Oude Tonge

  02-06-2023

  Er wordt hard gewerkt aan de nieuwbouw accommodatie van voetbalvereniging DBGC. Afgelopen week heeft Bouwbedrijf Peeman hier de fundering gestort.

  BMVV Bouwmanagers heeft in goed overleg met de bouwcommissie van DBGC en Bouwbedrijf Peeman een coördinatie overeenkomst verzorgt zodat de 9 uitvoerende partijen samen dit mooie project kunnen gaan realiseren.

  Lees meer »
 • Update Hippisch Centrum De Wolf

  Update Hippisch Centrum De Wolf

  01-06-2023

  Er worden grote stappen gezet bij de nieuwbouw van Hippisch Centrum De Wolf in Huijbergen. Nog voor de bouwvakantie wordt door Bouwgroep Schrijver het hoogste punt bereikt. De werkzaamheden onder de grond worden verzorgd door Gebr. Oomen. Deze zijn niet zichtbaar maar wel net zo belangrijk.

  Lees meer »
 • Feestelijk moment voor voetbalvereniging DBGC!

  Feestelijk moment voor voetbalvereniging DBGC!

  25-04-2023

  Vorige week is het startsein gegeven voor de modernisering van de accommodatie bij DBGC. We hebben eerst een rondleiding gekregen en daarna zijn de contracten ondertekend. Mede dankzij de proactieve bouwcommissie van DBGC en het enthousiaste bouwteam worden de plannen voor de nieuwe kleedkamers en een aantal algemene ruimtes vanaf nu werkelijkheid.

  Lees meer »
 • Uitbreiding van brasserie Heerma State - op tijd en binnen budget!

  Uitbreiding van brasserie Heerma State - op tijd en binnen budget!

  13-04-2023

  Een aantal bewoners mochten gisteren hun oude beroep als bouwvakker weer even oppakken en het feestelijke startsein geven voor de uitbreiding van brasserie Heerma State in Roosendaal. BMVV bouwmanagers verzorgt het bouwmanagent en is verantwoordelijk voor de realisatie van dit project wat het leef- en woongenot van de bewoners gaat vergroten.

  Lees meer »
 • Natuurlijk ecoduct voor nog meer veiligheid en comfort!

  Natuurlijk ecoduct voor nog meer veiligheid en comfort!

  04-04-2023

  Tussen de begane grond en de inrijhal op de eerste verdieping van Hippisch Centrum de Wolf zit een hoogteverschil van 3,5 meter. Veiligheid staat op nummer 1 voor Wolfshoeve beheer. Het is belangrijk dat de paarden en ruiters veilig en met een comfortabel gevoel naar boven kunnen lopen. Daarom is er uiteindelijk voor een natuurlijk ecoduct gekozen, i.p.v. een loopbrug met als voordelen:

  Lees meer »
 • Wij verzorg(d)en het bouwmanagement voor deze projecten

  Wij verzorg(d)en het bouwmanagement voor deze projecten

  21-03-2023

  Op zoek naar een expert die jouw bouwproject kan begeleiden van A tot Z en grip houdt op de kosten? BMVV Bouwmanagers heeft deze projecten volledig begeleid van eerste idee tot oplevering:

  Lees meer »
 • Een bouwteam om trots op te zijn!

  Een bouwteam om trots op te zijn!

  06-03-2023

  Voetbalvereniging DBGC uit Oude-Tonge kan nu echt gaan uitkijken naar de nieuwbouw en renovatie van de gebouwen op het sportcomplex. Mede dankzij de inzet van het bouwteam van DBGC, bestaande uit een mooie groep gemotiveerde en deskundige vrijwilligers, worden de bouwplannen nu werkelijkheid.

  Lees meer »
 • Verbouwing en uitbreiding Brasserie Heerma State

  Verbouwing en uitbreiding Brasserie Heerma State

  23-02-2023

  Voor de verbouwing en uitbreiding van Brasserie Heerma State in Roosendaal mochten wij namens Stichting Groenhuysen een selectieprocedure verzorgen onder verschillende aannemers. Aan de Stegge Roosendaal verkreeg het hoogste eindcijfer en is zodoende geselecteerd als bouwaannemer voor dit project.

  Lees meer »
 • Wil jij weten wat jouw nieuwbouwproject gaat kosten?

  Wil jij weten wat jouw nieuwbouwproject gaat kosten?

  26-01-2023

  Gebruik dan de handige BMVV bouwmanagers rekentool: www.bmvv.nl/rekentool! 
  Zo bereken je makkelijk én snel wat de bouwkosten zijn voor jouw project, van appartement tot bedrijfspand.   
  Je hoeft alleen het type gebouw en de vloeroppervlakte in te vullen om een indicatie van de bouwkosten te krijgen. 

  Lees meer »
 • Duurzame Dierenkliniek!

  Duurzame Dierenkliniek!

  17-01-2023

  De Dierenkliniek in Steenbergen is klaar voor de toekomst met het energielabel A++++, super duurzaam dus! Bij BMVV bouwmanagers hebben we nagedacht over de duurzame mogelijkheden voor Dierenkliniek Steenbergen, waaronder:

  Lees meer »
1-10 van 81