Nieuws

Zoeken
11-20 van 69
 • Hoogste punt bereikt bij nieuwbouw Dierenartsenkliniek Steenbergen

  Hoogste punt bereikt bij nieuwbouw Dierenartsenkliniek Steenbergen

  08-03-2022

  Samen met onze opdrachtgever Dierenartsenpraktijk Steenbergen en bouwpartners Bergh Bouw en P. Jansen Installatietechniek hebben wij het bereiken van het hoogste punt gevierd met een bijeenkomst en rondleiding op de bouwplaats.

  Lees meer »
 • Uniek project voor Manege de Wolf in Huijbergen!

  Uniek project voor Manege de Wolf in Huijbergen!

  25-02-2022

  Namens onze opdrachtgever Wolfshoeve beheer mogen wij nu met trots de ontwerpen voor de eerste manege in Nederland met twee verdiepingen delen. De nieuwbouw beschikt over ruime stallen, twee buitenpistes, grote binnenbanen, een wedstrijdhal met royale tribunes en speciale juryhokjes. Er komt ook een nieuw restaurant en terras met zicht op de manege wat voor iedereen toegankelijk is.

  Lees meer »
 • Nieuwe website in ontwikkeling mijnenergielabelverbeteren.nl

  Nieuwe website in ontwikkeling mijnenergielabelverbeteren.nl

  11-02-2022

  Wist je dat per 1 januari 2023 voor elk kantoorgebouw minimaal energielabel C verplicht is? BMVV bouwmanagers​ kan een energielabel voor je verzorgen of het huidige energielabel verbeteren. 
  Terwijl de nieuwe website www.mijnenergielabelverbeteren.nl nog in ontwikkeling is, zijn wij al wel voor meerdere bedrijven bezig met het energielabel zodat ze straks voldoen aan de wensen en eisen. 

  Lees meer »
 • Wij geven duidelijkheid over jouw bouwplannen!

  Wij geven duidelijkheid over jouw bouwplannen!

  01-02-2022

  Goede begeleiding voor en tijdens de bouw kunnen veel problemen voorkomen! BMVV Bouwmanagers zorgt op korte termijn voor duidelijkheid.

  Lees meer »
 • Heb je bouwplannen voor het nieuwe jaar?

  Heb je bouwplannen voor het nieuwe jaar?

  07-01-2022

  Een goede voorbereiding door BMVV Bouwmanagers kan je veel geld besparen! Benieuwd naar onze slimme alternatieven? Laat ons dan naar jouw project kijken.

  Lees meer »
 • Wij wensen je fijne feestdagen!

  Wij wensen je fijne feestdagen!

  23-12-2021

  Het team van BMVV bouwmanagers wenst iedereen hele prettige kerstdagen en een voorspoedig 2022! Wij willen al onze klanten bedanken voor het vertrouwen en de aangename samenwerking! Ook volgend jaar staan wij weer graag voor je klaar!

   

  Lees meer »
 • Een plek waar de bezoekers zich meteen thuis voelen!

  Een plek waar de bezoekers zich meteen thuis voelen!

  23-11-2021

  Ook achter de kantine van H2K in Dordrecht zit een tot in detail doordacht plan. Naast het creëren van een goede looprichting zijn o.m. de zichtlijnen bepalend geweest in de indeling. Bezoekers willen in deze gastvrije kantine natuurlijk wel uit kunnen kijken op de oefenobjecten, daar gebeurt het! De brandblussers hangen hier lekker in het zicht!

  Lees meer »
 • Wil jij ook een slim en doelgericht ontwerp?

  Wil jij ook een slim en doelgericht ontwerp?

  09-11-2021

  In dit pand moeten brandweerlieden rond kunnen lopen in hun pak, maar tegelijkertijd moet het hier schoon, veilig en netjes blijven. Dankzij onze slimme indeling is dat geen probleem! Wij hebben het zo ontworpen dat je niet zomaar met je brandweerpak in het schone gedeelte kunt lopen. 

  Lees meer »
 • Nieuwe Zoutopslag bijna gereed!

  Nieuwe Zoutopslag bijna gereed!

  03-11-2021

  In opdracht van de gemeente Woensdrecht hebben wij deze zoutloods met verschuifbaar dak en zonnepanelen gerealiseerd.

  Lees meer »
 • Zoek de verschillen!

  Zoek de verschillen!

  28-10-2021

  Dankzij de realistische visualisatie is vooraf heel goed te zien of het pand de beoogde uitstraling krijgt. In dit geval is de kleur van de sandwichpanelen nog aangepast en zijn de kozijnen in de linkerzijgevel uiteindelijk weggelaten. Bij BMVV bouwmanagersontwerpen we altijd samen met de opdrachtgever. We vinden het belangrijk dat over alle details goed nagedacht is zodat verrassingen achteraf voorkomen worden. 

  Lees meer »
11-20 van 69