Nieuws

Zoeken
11-20 van 104
  • Project opgeleverd: brasserie Heerma State in Roosendaal

    Project opgeleverd: brasserie Heerma State in Roosendaal

    28-11-2023

    De vernieuwde en uitgebreide brasserie van Heerma State - Groenhuysen in Roosendaal is officieel opgeleverd! Bedankt voor het vertrouwen in BMVV bouwmanagers. Wij zijn trots op het mooie eindresultaat dat we samen met Groenhuysen en Aan de Stegge Roosendaal hebben gerealiseerd. 

    Lees meer »
  • Waardering voor de bouwers bij DBGC

    Waardering voor de bouwers bij DBGC

    27-11-2023

    Vorige week heeft onze opdrachtgever voetbalvereniging DBGC een klein feestje georganiseerd uit waardering voor alle betrokkenen.

    Lees meer »
  • Verbeter je energielabel met ons deskundige advies!

    Verbeter je energielabel met ons deskundige advies!

    10-10-2023

    Voldoet jouw pand al aan het verplichte energielabel C? In 2030 wordt de verplichting zelfs verhoogd naar energielabel A. BMVV bouwmanagers helpt je graag in 5 stappen naar een nieuw energielabel:

    Lees meer »
  • BMVV Bouwmanagers overnamenieuws

    BMVV Bouwmanagers overnamenieuws

    21-09-2023

     

    BMVV Bouwmanagers viert dit jaar het 25-jarig bestaan, een mooi moment om het bedrijf officieel over te dragen van vader op zoon. De afgelopen 25 jaar heeft BMVV Bouwmanagers prachtige toonaangevende projecten mogen begeleiden zoals o.a. Van Tilburg in Roosendaal, Theater Den Enghel in Bergen op Zoom en het hoofdkantoor van Meijer Potato in Rilland.

    Lees meer »
  • Laat jouw bouwproject niet cancelen door hoge bouwkosten!

    Laat jouw bouwproject niet cancelen door hoge bouwkosten!

    18-09-2023

    Wil je gaan bouwen maar kom je tot de conclusie dat de bouwkosten te hoog zijn of het budget te laag? Dat is maar net hoe je het bekijkt... De onafhankelijke bouwkostendeskundige van BMVV Bouwmanagers kijkt graag met je mee. Vaak zijn er door onze (kleine) aanpassingen grote kostenbesparingen mogelijk. 

    Lees meer »
  • Bouwupdate Hippisch Centrum de Wolf

    Bouwupdate Hippisch Centrum de Wolf

    31-08-2023

    We zijn terug van vakantie en volop bezig met de afbouwwerkzaamheden. Het hoofdgebouw staat in de steigers, er wordt gemetseld en op het dak worden de leien gelegd.

    Lees meer »
  • Bouwupdate vv DBGC in Oude Tonge

    Bouwupdate vv DBGC in Oude Tonge

    28-08-2023

    Je ziet de contouren van de nieuwbouw bij voetbalvereniging DBGC al! Binnenkort start Bouwbedrijf Peeman met de dak- en wandpanelen van de nieuwe accommodatie.

    Lees meer »
  • Mooi aanzicht met nieuwe aanbouw!

    Mooi aanzicht met nieuwe aanbouw!

    13-07-2023

    De bewoners, het personeel en de bezoekers van Heerma State-Groenhuysen in Roosendaal moeten nog heel even geduld hebben maar het einde van de uitbreiding van de compleet vernieuwde brasserie is in zicht. De werkzaamheden verlopen volgens plan en binnen budget.

    Lees meer »
  • Bouwupdate vv DBGC in Oude Tonge

    Bouwupdate vv DBGC in Oude Tonge

    12-07-2023

    Bij voetbalvereniging DBGC wordt nu in de hoogte gewerkt. De muren worden opgebouwd en de nieuwbouwaccomodatie bestaande uit nieuwe kleedkamers en een aantal algemene ruimtes krijgen steeds meer vorm.

    Lees meer »
  • Mijlpaal Hippisch Centrum de Wolf: het hoogste punt is bereikt!

    Mijlpaal Hippisch Centrum de Wolf: het hoogste punt is bereikt!

    11-07-2023

    De vlag kan uit, het hoogste punt van Hippisch Centrum De Wolf in Huijbergen is bereikt! Zoals gepland zouden we deze mijlpaal nog voor de bouwvakantie halen. 

    Lees meer »
11-20 van 104