Nieuws

Zoeken
11-20 van 99
 • Bouwupdate Hippisch Centrum de Wolf

  Bouwupdate Hippisch Centrum de Wolf

  31-08-2023

  We zijn terug van vakantie en volop bezig met de afbouwwerkzaamheden. Het hoofdgebouw staat in de steigers, er wordt gemetseld en op het dak worden de leien gelegd.

  Lees meer »
 • Bouwupdate vv DBGC in Oude Tonge

  Bouwupdate vv DBGC in Oude Tonge

  28-08-2023

  Je ziet de contouren van de nieuwbouw bij voetbalvereniging DBGC al! Binnenkort start Bouwbedrijf Peeman met de dak- en wandpanelen van de nieuwe accommodatie.

  Lees meer »
 • Mooi aanzicht met nieuwe aanbouw!

  Mooi aanzicht met nieuwe aanbouw!

  13-07-2023

  De bewoners, het personeel en de bezoekers van Heerma State-Groenhuysen in Roosendaal moeten nog heel even geduld hebben maar het einde van de uitbreiding van de compleet vernieuwde brasserie is in zicht. De werkzaamheden verlopen volgens plan en binnen budget.

  Lees meer »
 • Bouwupdate vv DBGC in Oude Tonge

  Bouwupdate vv DBGC in Oude Tonge

  12-07-2023

  Bij voetbalvereniging DBGC wordt nu in de hoogte gewerkt. De muren worden opgebouwd en de nieuwbouwaccomodatie bestaande uit nieuwe kleedkamers en een aantal algemene ruimtes krijgen steeds meer vorm.

  Lees meer »
 • Mijlpaal Hippisch Centrum de Wolf: het hoogste punt is bereikt!

  Mijlpaal Hippisch Centrum de Wolf: het hoogste punt is bereikt!

  11-07-2023

  De vlag kan uit, het hoogste punt van Hippisch Centrum De Wolf in Huijbergen is bereikt! Zoals gepland zouden we deze mijlpaal nog voor de bouwvakantie halen. 

  Lees meer »
 • BMVV Bouwmanagers viert 25-jarig jubileum!

  BMVV Bouwmanagers viert 25-jarig jubileum!

  20-06-2023

  Het avontuur begon 25 jaar geleden op de zolderkamer van Anton van Velthoven als Van Velthoven Bouwmanagement. Met pen en papier werd elk project uitgetekend en -gerekend. Nu gaat alles digitaal en werken we met een hecht team aan de grootste projecten. Met als hoogtepunten in 2008 de bouw van ons eigen kantoor  en in 2016 de toetreding van Sijmon van Velthoven in het familiebedrijf.

  Lees meer »
 • Hoogste punt bereikt bij Brasserie Heerma State!

  Hoogste punt bereikt bij Brasserie Heerma State!

  19-06-2023

  Het hoogste punt is bereikt bij Brasserie Heerma State! Dat moet natuurlijk gevierd worden. De vlag hangt uit en er worden heerlijke hapjes verzorgd door Groenhuysen. Bouwen doe je samen en dat laten we graag zien. Houd onze social media in de gaten voor meer updates over de bouw van deze prachtige brasserie.

  Lees meer »
 • Bouwupdate Brasserie Heerma State

  Bouwupdate Brasserie Heerma State

  05-06-2023

  Na het feestelijk startsein voor de uitbreiding van Brasserie Heerma State - Groenhuysen in Roosendaal is aannemer Aan de Stegge Roosendaal alweer begonnen met het plaatsen van staalconstructie en HSB wanden.

  Andere uitvoerende partijen die meewerken aan dit mooie project zijn: Kuijpers installatie, Unica, Faac en Braber Groenvoorzieningen. Samen gaan ze ervoor zorgen dat bewoners, personeel en bezoekers deze zomer - rond de bouwvakantie - kunnen genieten van een compleet vernieuwde brasserie.

  Lees meer »
 • Bouwplannen worden werkelijkheid in Oude Tonge

  Bouwplannen worden werkelijkheid in Oude Tonge

  02-06-2023

  Er wordt hard gewerkt aan de nieuwbouw accommodatie van voetbalvereniging DBGC. Afgelopen week heeft Bouwbedrijf Peeman hier de fundering gestort.

  BMVV Bouwmanagers heeft in goed overleg met de bouwcommissie van DBGC en Bouwbedrijf Peeman een coördinatie overeenkomst verzorgt zodat de 9 uitvoerende partijen samen dit mooie project kunnen gaan realiseren.

  Lees meer »
 • Update Hippisch Centrum De Wolf

  Update Hippisch Centrum De Wolf

  01-06-2023

  Er worden grote stappen gezet bij de nieuwbouw van Hippisch Centrum De Wolf in Huijbergen. Nog voor de bouwvakantie wordt door Bouwgroep Schrijver het hoogste punt bereikt. De werkzaamheden onder de grond worden verzorgd door Gebr. Oomen. Deze zijn niet zichtbaar maar wel net zo belangrijk.

  Lees meer »
11-20 van 99