Nieuws

Zoeken
1-10 van 13
 • Bouwen met constructieve en financiële uitdagingen!

  Bouwen met constructieve en financiële uitdagingen!

  07-01-2020

  “Door kostenbesparende (onzichtbare) aanpassingen in de staalconstructie en betonnen vloeren kon het uitdagende ontwerp uiteindelijk succesvol worden gerealiseerd. Een blikvanger waar we met z’n allen trots op zijn.”

  Lees meer »
 • Fijne feestdagen!

  Fijne feestdagen!

  23-12-2019

  Het team van BMVV bouwmanagers wenst iedereen hele prettige kerstdagen en een voorspoedig 2020! Wij willen al onze klanten bedanken voor het vertrouwen en de aangename samenwerking! Ook volgend jaar staan wij weer graag voor je klaar!

  Lees meer »
 • Kom jij ons team versterken als: Calculator / Junior projectleider

  Kom jij ons team versterken als: Calculator / Junior projectleider

  28-11-2019

  Functie omschrijving:

  Als zelfstandige calculator met minimaal 3 jaar ervaring stel je complete inschrijfbegrotingen op. Je vraagt prijzen aan bij onderaannemers en leveranciers en controleert deze op volledigheid. Je beoordeelt de calculatie stukken en signaleert daarbij de risico’s en mogelijkheden. 

  Lees meer »
 • Gebruik onze gratis rekentool!

  Gebruik onze gratis rekentool!

  07-11-2019

  Wist je dat je met de BMVV bouwmanagers rekentool heel eenvoudig kan berekenen wat jouw nieuwbouwproject gaat kosten? Onze rekentool is helemaal up-to-date en rekent met de nieuwe bouwprijzen.

  Lees meer »
 • Nieuwbouw BSI verwarmt is in volle gang!

  Nieuwbouw BSI verwarmt is in volle gang!

  22-10-2019

  Kijk mee naar de vorderingen bij het nieuwbouw pand van BSI Verwarmt. BMVV bouwmanagers verzorgt de directievoering en daarmee behartigen wij de belangen van de opdrachtgever optimaal zodat het bouwproject volgens een strak proces verloopt. 

  Lees meer »
 • Van idee naar ontwerp en realisatie

  Van idee naar ontwerp en realisatie

  10-10-2019

  Voor Progmatic Industriële Automatisering, een bedrijf wat complete organisaties kan automatiseren, heeft BMVV bouwmanagers de totaalontwikkeling van de (nieuwe) bedrijfsruimte mogen verzorgen:

  Lees meer »
 • Even voorstellen: Peter van Aert

  Even voorstellen: Peter van Aert

  30-09-2019

  Wij stellen Peter van Aert graag aan je voor! Hij is onderdeel van het BMVV bouwmanagers team en is altijd geïnteresseerd geweest in de bouw. Al op de middelbare school volgde hij de Technasium-leerweg. Eind 2018 is Peter afgestudeerd aan de Technische Universiteit Eindhoven, in de richting Architectuur. Daarna is hij bij BMVV aan de slag gegaan.

  Lees meer »
 • Vorderingen Metropool zorglocatie

  Vorderingen Metropool zorglocatie

  25-09-2019

  Metropool in Spijkenisse is de nieuwe zorglocatie van Zuidwester. Na de transformatie van kantoortoren naar zorgappartementen zijn we nu druk bezig met de realisatie van de dagbesteding op de begane grond en de kelder.

  Lees meer »
 • Nieuw Bedrijfspand voor BSI verwarmt

  Nieuw Bedrijfspand voor BSI verwarmt

  24-08-2019

  Namens BSI Verwarmt mogen wij de directievoering verzorgen van hun nieuwe bedrijfspand met showroom, kantoor en werkplaats aan het Rithmeesterpark in Breda. BSI Verwarmt levert duurzame en efficiënte oplossingen voor verwarming en warm water. Deze duurzaamheid en efficiëntie voeren wij door in de realisatie van het nieuwbouw project.

  Lees meer »
 • Portaal Gertrudis kerk in Bergen op Zoom opent nieuwe deuren

  Portaal Gertrudis kerk in Bergen op Zoom opent nieuwe deuren

  12-08-2019

  De nieuwe entree van de Gertrudis kerk aan de Grote Markt in Bergen op Zoom is een groot succes. Sinds de entree open is gesteld worden er massaal bezoekers ontvangen. Voor de realisatie van de entree is een tochtportaal geplaatst. Een complex project in de torenhal van het oudste stuk van dit rijksmonument.

  Lees meer »
1-10 van 13