Nieuws

Zoeken
1-10 van 22
 • BMVV Bouwmanagers Het bouwproces

  BMVV Bouwmanagers Het bouwproces

  13-05-2020

  Bouwen kan anders, wij geven vooraf duidelijkheid met een 3D visualisatie, planning en kostenoverzicht. BMVV bouwmanagers maakt het verschil in jouw bouwproject en dat laten we je graag zien in deze nieuwe video!

  Lees meer »
 • Prachtige nieuwbouw zorgappartementen

  Prachtige nieuwbouw zorgappartementen

  30-04-2020

  Zoveel mogelijk appartementen realiseren op een minimaal aantal m2, dat was het uitgangspunt van project het Hofje op Landgoed Rijckholt in Geersdijk. BMVV bouwmanagers mocht voor de aanbesteding van dit prachtige complex alle keuzes met betrekking tot materialen, kleuren en afwerking vastleggen in een technische omschrijving en bijbehorende afwerkstaten. 

  Lees meer »
 • Referentieproject Nedalcp Cargill

  Referentieproject Nedalcp Cargill

  23-04-2020

  Voor de Nedalco vestiging in Bergen op Zoom mocht BMVV bouwmanagers het complete bouwproject begeleiden van het nieuwe kantoorpand en tijdelijke laboratorium.  We hebben deze klant totaal ontzorgd en het project van A tot Z begeleid met een optimaal resultaat, op tijd en binnen budget!

  Lees meer »
 • Nu online advies!

  Nu online advies!

  31-03-2020

  Vorige week hebben wij bij BMVV bouwmanagers met succes 4 keer online advies mogen gegeven over bouwkosten. Architecten, ontwikkelaars en opdrachtgevers hadden online onze rekentool gebruikt. Daarop hebben we samen via Microsoft Teams de bouwkosten en alle bijkomende kosten in een totaal investeringsoverzicht gezet. Ook hebben we meteen wat optimalisatie mogelijkheden besproken om de bouwkosten te verlagen. Nu hebben ze een ontwerp met een totaal budget! 

  Lees meer »
 • Wat gaat mijn project kosten? Gebruik onze rekentool!

  Wat gaat mijn project kosten? Gebruik onze rekentool!

  05-03-2020

  Ben jij benieuwd naar wat jouw nieuwbouwproject gaat kosten? De gratis BMVV bouwmanagers rekentool geeft je direct een indicatie van de bouwkosten.

  Lees meer »
 • Vacature: assistent bouwmanager

  Vacature: assistent bouwmanager

  14-02-2020

  Wil jij bouwen aan jouw carrière? Dat kan bij BMVV bouwmanagers als Assistent Bouwmanager! Wij bieden je een veelzijdige en uitdagende functie met eigen verantwoordelijkheden en ruimte voor eigen inbreng.

  Lees meer »
 • Officiële opening nieuwe locatie Zuidwester

  Officiële opening nieuwe locatie Zuidwester

  10-02-2020

  Vorige week waren wij aanwezig bij de officiële opening van de nieuwe zorglocatie van Zuidwester in Spijkenisse. BMVV bouwmanagers heeft de bouwbegeleiding mogen verzorgen namens Stichting Zuidwester.  Het bouwproces van de 43 appartementen en het activiteitencentrum is hierdoor op tijd en binnen budget opgeleverd volgens plan.

  Lees meer »
 • Vacature: Assistent Bouwmanager

  Vacature: Assistent Bouwmanager

  06-02-2020

  Als junior projectleider zal jij de huidige projectleider assisteren. De taken die hierbij horen zijn veelzijdig. Onder supervisie van een projectmanager zorg jij als Junior Projectleider Bouw ervoor dat het project technisch en organisatorisch tot een goed einde wordt gebracht. Jij bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en de uitvoering.

  Lees meer »
 • Budget te laag of bouwkosten te hoog?

  Budget te laag of bouwkosten te hoog?

  29-01-2020

  Het is maar nèt hoe je het bekijkt. Ben jij opdrachtgever en wil je gaan bouwen? Kom langs en wij geven je de juiste handvaten op basis van actuele kengetallen en nog wat handige tips!

  Lees meer »
 • Bouwen met constructieve en financiële uitdagingen!

  Bouwen met constructieve en financiële uitdagingen!

  07-01-2020

  “Door kostenbesparende (onzichtbare) aanpassingen in de staalconstructie en betonnen vloeren kon het uitdagende ontwerp uiteindelijk succesvol worden gerealiseerd. Een blikvanger waar we met z’n allen trots op zijn.”

  Lees meer »
1-10 van 22