Nieuws

Zoeken
1-10 van 104
 • Feestelijke opening met winst voor DBGC!

  Feestelijke opening met winst voor DBGC!

  08-04-2024

  Het vernieuwde complex van DBGC is zaterdag 6 april officieel geopend. Iedereen was welkom op deze zonnige dag om de nieuwe kleedkamers en algemene ruimtes te komen bekijken. Aansluitend speelde DBGC 1 een wedstrijd tegen Serooskerke 1, deze werd gewonnen met 4 tegen 3. Een mooie afsluiter van deze topdag! 

  Lees meer »
 • De buitenpistes en oprijlaan worden aangelegd

  De buitenpistes en oprijlaan worden aangelegd

  28-03-2024

  Nu de oude manege helemaal gesloopt is, kunnen de 2 buitenpistes met in het midden een oprijlaan worden aangelegd. De oprijlaan komt uit bij de nieuwe ingang naar de stallen. Onderin ga je de stallen in, daarboven op de 1e etage komt een kantine en helemaal bovenin een fitnessruimte voor de ruiters. 

  Lees meer »
 • vv Vivoo heeft momenteel een kleine voorsprong op de planning!

  vv Vivoo heeft momenteel een kleine voorsprong op de planning!

  25-03-2024

  Kleine update: Binnen 2 weken wordt de bouwvergunning ingediend van de nieuwbouw accommodatie van Vivoo. De samenwerking tussen vv VIVOO Huijbergen, Gemeente Woensdrecht en BMVV bouwmanagers verloopt goed. Deze 3D afbeeldingen worden uitgewerkt naar vergunningsstukken en de constructieberekeningen worden opgesteld.

  Lees meer »
 • Update Hippisch Centrum De Wolfshoeve!

  Update Hippisch Centrum De Wolfshoeve!

  22-03-2024

  De paarden zijn succesvol verhuisd naar Hippisch Centrum De Wolfshoeve! De paarden zijn aan het genieten van de nieuwe stallen, zadelkamers, afspuitplaatsen, inrijhal, en wedstrijdhal.

  Net op tijd! Want de bestaande manege is inmiddels al helemaal gesloopt door Bouwgroep Schrijver. 

  Lees meer »
 • Eindoplevering DBGC in Oude-Tonge

  Eindoplevering DBGC in Oude-Tonge

  18-03-2024

  Dit mooie project voor sportvereniging DBGC is opgeleverd! Uiteraard binnen budget met BOSA subsidie. Op zaterdag 6 april worden de nieuwe kleedkamers en algemene ruimtes feestelijk geopend. Wij wensen iedereen heel veel (sport)plezier!
  BMVV bouwmanagers heeft de directievoering mogen verzorgen voor deze vernieuwde accommodatie.

  Lees meer »
 • Succesvolle inloopavond nieuw plan vv Vivoo Huijbergen

  Succesvolle inloopavond nieuw plan vv Vivoo Huijbergen

  22-02-2024

  Gisterenavond was er een inloopavond voor omwonenden, leden en overige belanghebbenden waarin ons plan voor de herontwikkeling van de velden, kantine en kleedkamers van vv Vivoo gepresenteerd werden. Voorzitter Rob de Rond, wethouder Rainier Schuurbiers en alle andere aanwezigen hebben zeer enthousiast gereageerd op het nieuwe ontwerp.

  Lees meer »
 • Teaser project voor vv Vivoo

  Teaser project voor vv Vivoo

  16-02-2024

  BMVV Bouwmanagers heeft een groot blauw hart voor vv Vivoo. Daarom zijn wij extra trots op dit mooie nieuwe project. Wij trappen binnenkort af voor vv Vivoo.

  Lees meer »
 • Oplevering nadert voor vv DBGC in Oude Tonge

  Oplevering nadert voor vv DBGC in Oude Tonge

  18-01-2024

  De nieuwe accommodatie van voetbalvereniging DBGC kan bijna in gebruik genomen worden. De komende periode zetten alle betrokken partijen de puntjes op de i en wordt alles netjes afgewerkt. Op naar de feestelijke oplevering op zaterdag 6 april!

  Lees meer »
 • Wij wensen je fijne feestdagen en een voorspoedig 2024!

  Wij wensen je fijne feestdagen en een voorspoedig 2024!

  19-12-2023

  Het afgelopen jaar was voor ons een bijzonder jaar vol hoogtepunten. De bedrijfsovername, maar ook tal van prachtige bouwprojecten die we mochten begeleiden hebben hieraan bijgedragen. Wij willen al onze klanten en bouwpartners bedanken voor het vertrouwen en de aangename samenwerking! Ook volgend jaar staan wij weer graag voor je klaar!

  Lees meer »
 • Hoeveel budget moet je reserveren voor de nieuwbouw van een school, gymzaal, kinderopvang of sporthal?

  Hoeveel budget moet je reserveren voor de nieuwbouw van een school, gymzaal, kinderopvang of sporthal?

  13-12-2023

  Dit jaar hebben wij 5 gemeenten mogen ondersteunen met onze budgetramingen voor de renovatie of nieuwbouw van hun school.

  Lees meer »
1-10 van 104